|
Post by Parcence on Feb 15, 2015 23:35:37 GMT
Ovde se mozete pozaliti na nekog admina/supportera. Da bih se pozalili u ovom boardu u replyu napisite kod u ovom formatu:
VASE IME_PREZIME(NA SERVERU): POHVALA/ZALBA NA IME_PREZIME(NA SERVERU): SLIKA ILI VIDEO(svrha pohvale/zalbe): OPIS POHVALE/ZALBE:
Priznajemo samo sa slikom ili video clipom u drugom slucaju nemamo dokaz da vam poverujemo Hvala!
|
|
wilco
New Member
|
Post by wilco on Feb 18, 2015 10:07:59 GMT
VASE IME_PREZIME(NA SERVERU):Wilco_Hughes(Žalba za mog brata Steven_Marsal) POHVALA/ZALBA NA IME_PREZIME(NA SERVERU):Žalba na Krle_Carter Ognjen_Adamo SLIKA ILI VIDEO(svrha pohvale/zalbe): i.imgur.com/vgYIEbM.jpg i.imgur.com/kCJNa08.pngOPIS POHVALE/ZALBE:Stavio sam žalbu na njih dvojicu zato što su prekršili svaku mjeru,bila su još dvojica ali nisu toliko krivi kao ovi.Krle je pljačkao banku na aduty i naravno nije se mogao tazovati i ubili mog brata.On je opet otišao da spriječi to,i Ognjen ga je ubio komandom /kill i tak više puta.I naravno,ekipa se još DM-erisala po gradu,nadam se da će biti kažnjeni.
|
|
|
Post by boban on Feb 18, 2015 11:54:54 GMT
bice kaznjeni
|
|
|
Post by belmin1 on Mar 15, 2015 7:58:24 GMT
Zelim da se pozalim na dragana beganovica koji me je uznemiravao na serveru stavljao mi je 6 wanted zvjezdica bez razloga i vrijedzao me nazivajuci me pederom slike cu da postavim kao dokaz
|
|